Štamparija Idea Print Studio osnovana je 2015. godine, cilj nam je da proširujemo svoju paletu usluga na tržištu. Uspešno sarađujemo sa svim većim reklamnim agencijama i firmama u regionu. Prisutni smo i na svim većim dešavanjima. Posedujemo iskustvo u štampi različitih grafičkih i štamparskih radova, uvek smo otvoreni za nove izazove

IdeaPrint logo

Štampu smo počeli sa ručnim karuselom za štampanje majica i ručnim ravnim stolom za štampanje ravnih površina. 2016. smo ručni ravni sto promenili na automatsku mašinu za ravnu štampu sa kojim smo povećali i preciznost i kapacitet štampanja uglavnom preslikača.

2020. U toku razvoja firme smo počeli sa modernizacijom u cilju povećanja kapaciteta, pored ručnog karusela za štampanje majica smo kupili automatsku mašinu za štampanje majica sa pratećom opremom i susarama.

Sa automatskom mašinom nam se otvorio mogućnost za korišćenje vodenih boja, sa kojima dobijamo mnogo kvalitetniji otisak.

Sa ovim ulaganjima i modernizacijom nam je cilj da popunimo prazninu na tržištu sa visoko kvalitetnim uslugama štampe i reklamnim materijalima sa pristupačnim cenama.

Ove godine smo i pokrenuli svoj brend majica sa kojim je cilj ulazak na evropsko tržište.

Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu ako je reč o reklamnim materijalima.

U sklopu firme radimo dizajn i pripremu pa samim tim možemo napraviti bilo šta po vašim željama. Naš obučeni tim se trudi da iz firme izađe samo kvalitetan i prvoklasan proizvod.

Pošto se kompletan proces dizajna, pripreme i štampanja izvodi u sklopu firme, tako dobijate kraće rokove za isporuku gotovih proizvoda.

Mašine sa kojima radimo:

IdeaPrint logo